Kabinet me 2 dyer për skedarë

Kabinet me 2 dyer për skedarë

Karakteristikat

 • Kabinet Rezistent ndaj zjarri (File Resistant Cabinet ) me dy dyer
 • Rezistent ne zjarr për një periudhë prej së paku 1 orë.
 • Trashësia e mureve 40 mm
 • Trashësia e derës 60 mm
 • 4 rafte
 • 5 ndarje
 • Mentesha masive të jashtme të sigurisë së lartë
 • Mekanizëm sigurie vetëmbyllës (rilocker) që aktivizohet me rastin e tentimit të hapjes me dhunë
 • Shula dere 22 mm
 • Mundësi ankorimi ne tokë
 • Mekanizimi i mbylljes me: Brava elektronike e sigurisë së lartë me audit dhe mbyllje kohore. Certifikuar me standardin EN –1300 B

Modelet

SP-200-L

 • Numri i rafteve: 242
 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 1950,900,500

SP-200-XL

 • Numri i rafteve: 270
 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 2100,1000,500
TuV NORD ISO 9001 CertificationTuV NORD ISO 14001 CertificationTuV NORD ISO 45001 Certification

Zgjidhni mbrojtjen më të mirë për pasuritë tuaja

Na kontaktoni sot për të zbuluar më shumë rreth kasafortave tona të avancuara dhe për të gjetur zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja të sigurisë.