Kasaforta të sigurta dhe kualitative për nevojat tuaja

Siguroni pasuritë tuaja me kasafortat tona të sigurta dhe të besueshme. Me përvojën dhe cilësinë më të lartë në Kosovë, ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për çdo nevojë tuajën.

Siguri

Kualitet

Besim

Inovacion

Kosova

Proudly made in Kosova

Kasaforta të dizajnuara për siguri të vërtetë

Ndryshe nga kasafortat që shiten në dyqanet e mëdha, kasafortat Protec® i mbajnë gjërat tuaja me vlerë në vend dhe ofrojnë mbrojtje të vërtetë nga vjedhja, zjarri dhe dëmtimi nga përmbytjet. Një kasafortë Protec® është projektuar për siguri dhe është testuar që nuk mund të thyhet, digjet apo shpuar. Nuk është e lehtë të futesh ose të dalësh, ta heqësh, ta shposh ose ta presësh.

Sistemet tona inteligjente të kyçjes sigurojnë që kodi nuk mund të manipulohet ose mashtrohet për ta ndaluar atë nga manipulimi. Për shkak të peshës së një kasaforteje tonë, ajo nuk mund të hiqet nga ndërtesa juaj pasi të jetë instaluar. Kjo do të thotë që kasaforta nuk mund të shkatërrohet ose të largohet prej objektit tuaj.

Rreth nesh

Partnerët tanë

BQKNLB BankaBanka EkonomikeHIB PetrolInterexPolicia e KosovësKFORQendra Tregtare ETCDevolli CorporationKEP BankaOSCEAFKPriBankFINCAPosta e Kosovës
Të gjithë partnerët

Disa nga kasafortat tona

Zgjidhni kasafortën qe ju përshtatet më së shumti

Kasaforta e murit dhe e dyshemesë

Kasaforta e murit dhe e dyshemesë

Kasaforta me 4 sirtarë për skedarë

Kasaforta me 4 sirtarë për skedarë

Kasaforta kundër zjarrit

Kasaforta kundër zjarrit

Kabinet me 2 dyer për skedarë

Kabinet me 2 dyer për skedarë

Pse duhet të zgjidhni kasafortat tona?

Zgjedhja e kasafortave tona do të thotë të investoni në një mbrojtje të lartë për sendet tuaja më të vlefshme. Besoni në cilësinë dhe sigurinë që ofrojnë kasafortat tona, dhe mbrojtja juaj do të jetë gjithmonë e garantuar.

  • Rezistencë dhe qëndrueshmëri e pakrahasueshme
  • Mbrojtje maksimale kundër zjarrit
  • Mbrojtje ndaj sulmeve fizike
  • Mekanizma të sigurta dhe të pakapshëm
Kasaforta metalike
TuV NORD ISO 9001 CertificationTuV NORD ISO 14001 CertificationTuV NORD ISO 45001 Certification
Brava e kasafortës

Kasaforta që mund t'i besoni

Kur bëhet fjalë për sigurinë dhe mbrojtjen e sendeve tuaja më të vlefshme, kasafortat tona janë zgjedhja më e mirë. Me një përkushtim të fortë ndaj cilësisë, sigurisë dhe qëndrueshmërisë, ne sigurojmë që çdo kasafortë të përmbushë dhe tejkalojë pritshmëritë tuaja.

Materialet e përdorura në prodhimin e kasafortave tona janë të zgjedhura me kujdes për të garantuar rezistencë maksimale. Çeliku i gradës së lartë dhe përbërësit e tjerë të avancuar sigurojnë që kasafortat tona mund të përballojnë me sukses sulme fizike si goditjet, shpimet dhe përpjekjet e tjera të forcës brutale. Çdo detaj është testuar rigorozisht për të siguruar që kasafortat tona të mbrojnë me efikasitet sendet tuaja të vlefshme kundër çdo tentimi të paligjshëm për hapje. Me kasafortat tona, ju mund të keni besimin e plotë se sendet tuaja janë të sigurta dhe të mbrojtura.

Pytjet më të shpeshta

Kasaforta Protec

Zgjidhni mbrojtjen më të mirë për pasuritë tuaja

Na kontaktoni sot për të zbuluar më shumë rreth kasafortave tona të avancuara dhe për të gjetur zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja të sigurisë.