Kasaforta e murit dhe e dyshemesë

Kasaforta e murit dhe e dyshemesë

Kjo kasafortë është zgjidhja ideale për të mbrojtur sendet tuaja të çmuara nga vjedhja. Ajo përmban një sërë veçorish të sofistikuara të sigurisë kryesore në industri, gjë që e bën atë jashtëzakonisht të qëndrueshëme dhe të sigurtë. Disa veçori sigurie përfshijnë menteshat masive të jashtme të sigurisë së lartë, mekanizëm sigurie vetëmbyllës që aktivizohet me rastin e tentimit të hapjes me dhunë, shula dere 22mm dhe mekanizmi i mbylljes me bravën shifër të sigurisë së lartë, e atestuar sipas standardit EN-1300 dhe VDS-2344.

Karakteristikat

 • Konstruksion i fortë çeliku.
 • Mentesha masive të jashtme të sigurisë së lartë.
 • Mekanizëm sigurie vetëmbyllës që aktivizohet me rastin e tentimit të hapjes me dhunë.
 • Shula dere 22mm.
 • Montimi në mur ose dysheme.
 • Mekanizmi i mbylljes me bravën shifër të sigurisë së lartë, e atestuar sipas standardit EN-1300 dhe VDS-2344.
 • Amortizer i montuar në derën e kasafortës për dysheme.

Modelet

KM-1

 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 400, 350, 200
 • Pesha (kg): 23

KD-2

 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 400, 400, 400
 • Pesha (kg): 48

KD-3

 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 600, 350, 400
 • Pesha (kg): 62
TuV NORD ISO 9001 CertificationTuV NORD ISO 14001 CertificationTuV NORD ISO 45001 Certification

Zgjidhni mbrojtjen më të mirë për pasuritë tuaja

Na kontaktoni sot për të zbuluar më shumë rreth kasafortave tona të avancuara dhe për të gjetur zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja të sigurisë.