Kasaforta kundër zjarrit - 60MIN

Kasaforta kundër zjarrit - 60MIN

Karakteristikat

 • Trashësia e derës 80 mm
 • Rezistente ndaj zjarrit për së paku 1 orë në temperaturë prej 10000 C
 • Trashësia e mureve 65mm
 • Mbyllja me bravën elektronike dhe me bravën çelës
 • Opcionale: Brava Biometrike (me gjurmë të gishtit) dhe brava çelës. Brava çelës për hapje emergjente
 • Raft/e.
 • Një sirtar i brendshëm

Modelet

F 60-1V

 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 310,400,320
 • Kapaciteti në litra: 16
 • Pesha (kg): 28

F 60-1H

 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 400,310,320
 • Kapaciteti në litra: 16
 • Pesha (kg): 28

F 60-2V

 • Kapaciteti në litra: 21
 • Pesha (kg): 53
 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 350,490,400

F 60-2H

 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 490,350,400
 • Kapaciteti në litra: 21
 • Pesha (kg): 53
TuV NORD ISO 9001 CertificationTuV NORD ISO 14001 CertificationTuV NORD ISO 45001 Certification

Zgjidhni mbrojtjen më të mirë për pasuritë tuaja

Na kontaktoni sot për të zbuluar më shumë rreth kasafortave tona të avancuara dhe për të gjetur zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja të sigurisë.