Kasaforta me 4 sirtarë për skedarë

Kasaforta me 4 sirtarë për skedarë

Karakteristikat

 • Kabinet për Skedarë Rezistent ndaj zjarrit
 • Rezistent në zjarr për një periudhë prej së paku 1 orë.
 • Katër sirtarë të brendshëm për skedarë A-4 dhe A-3
 • Mekanizëm te sirtareve “anti-tilt”.
 • Një kasafortë të brendshme me bravën çelës.
 • Mentesha masive të jashtme të sigurisë së lartë;
 • Mekanizëm sigurie vetëmbyllës (rilocker) që aktivizohet me rastin e tentimit të hapjes me dhunë;
 • Shula dere 22 mm;
 • Mundësi ankorimi ne tokë
 • Bravë elektronike e sigurisë së lartë me audit Certifikuar me standardin EN –1300
 • e Certifikuar me standardin EN –1300

Modelet

FRC-4

 • Numri i rafteve: 220
 • Dimensionet e jashtme (L, Gj, Th): 1500,590,770
TuV NORD ISO 9001 CertificationTuV NORD ISO 14001 CertificationTuV NORD ISO 45001 Certification

Zgjidhni mbrojtjen më të mirë për pasuritë tuaja

Na kontaktoni sot për të zbuluar më shumë rreth kasafortave tona të avancuara dhe për të gjetur zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja të sigurisë.